Jobyard

Medarbetare
SOM KAN ARBETET

Långsiktig rekrytering där vi tillsammans ökar mångfald

Jobyard

Om Jobyard

JobYards målsättning är att bidra till en hållbar och positiv samhällsutveckling genom att hjälpa arbetssökande och företag att hitta varandra.

Vi är ett mångfaldsföretag som fokuserar på att hjälpa människor med olika bakgrund att hitta sin roll i arbetslivet. Genom vårt kontaktnät får vi löpande fram många bra kandidater som vi intervjuar och kvalitetssäkrar kompetenser hos t.ex. genom praktik.
Vi erbjuder er hjälp med rekryteringsprocessen och via ekonomisk ersättning från Arbetsförmedlingen får ni lägre personalkostnader genom anställningsstöd. Vi tar också ansvar för att stödja och coacha personalen under första året.

0

Kandidater redo att jobba

0 %

Lyckade anställningar, fortsatt anställda efter 1 år

0

Förmedlade anställningar 2023

Jobyard

Kompetensbaserad rekrytering och nytänkande tillvägagångssätt

JobYard Sverige AB grundades 2021 av personer med erfarenheter av rekrytering och bemanningsverksamhet från olika branscher med en vilja och passion av att hjälpa människor och arbetsgivare att hitta varandra. Vårt mål är att bidra till ett samhälle där fler människor hittar sin roll i arbetslivet och arbetsgivare får rätt medarbetare till en, initialt subventionerad kostnad. Det unika med oss är att vi har bred och djup kunskap om hur samhället fungerar och vi arbetar med beprövade metoder där kompetensbaserade processer kompletteras med nytänkande tillvägagångssätt.

Planera ditt företags framtid med våra skräddarsydda lösningar.

Vi finns tillgängliga för att diskutera hur vi kan stötta ditt företag att planera för framtiden. Berätta för oss vad ditt företag behöver och vi kommer att erbjuda passande lösningar och förslag. Kontakta oss för en samtal om hur vi kan hjälpa er framåt.

94%

Av nöjda kunder